Suomen Valtameripurjehtijat ry on suomalainen purjehdusseura, jonka tarkoituksena on valtameripurjehdusharrastuksen, veneenhallintataidon ja veneliikennekulttuurin edistäminen jäsentensä keskuudessa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää purjehdukseen ja veneliikennekysymyksiin liittyviä valistus-, tiedotus-, koulutus- ja harjoitustilaisuuksia sekä kilpailuja ja näytöksiä.

Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on purjehtinut valtamerillä, suunnittelee purjehdusta valtamerellä tai on kiinnostunut valtameripurjehduksesta.

Yhdistys on perustettu vuonna 1998, mutta vasta 2000 yhdistys rekisteröitiin, sen jälkeen jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti ollen nyt 142. Yhdistys on on järjestänyt vuosittain 1-2 koulutus-/opastustilaisuusta. Lisäksi yhdistyksen netti ja Facebook-sivusto ovat olleet ahkerassa käytössä.

Voit liittyä Suomen Valtameripurjehtijat ry:n jäseneksi, jos olet kiinnostunut valtameripurjehduksesta ja haluat tietoja tai/ja opastusta valtameripurjehduksesta.

Vuonna 2019:

• Liittymismaksu 68 euroa
  • Vuosijäsenmaksu 23 euroa

Jäsenedut:

• Koulutus- ja opastustilaisuuksia
Yhdistyksen jäsenviirin
  • Mielenkiintoisia matkakertomuksia
  • Opastus valtameripurjehdukselle
  • Vakuutusneuvontaa valtamerelle
  • Karttojen ja pilot-kirjojen välitystä
  • Miehistövälitystä

Jäsenedellytykset ovat: