17.09.2013, Tiistai, Gustavsberg Hamn, laivamatka kotiin
Tämä on viimeinen blogikirjoitus matkastamme S/y Elainella (‘Loppulaul on loppulaul’). Matka alkoi Vappupäivänä 1.5.2009 Kungshamnista Ruotsin länsirannikolta ja päättyy nyt Tukholman lähistölle Gustavsbergiin. Matkaa teimme reilut 4 vuotta, ensin Ruotsista Suomeen, sitten Karibialle, missä ympyrä myös sulkeutui tänä keväänä 59. suomalaisveneenä, takaisin Suomeen ja Ruotsiin. Matkaa lokiin kertyi 42049 mpk.
Elaine tarkastetaan, kunnostetaan ja tullaan myydään täällä Ruotsissa.

Aamutoimien jälkeen jatkettiin veneen laittamista. Sehän olikin jo varsin hyvässä kunnossa. Saimme kuitenkin vielä vähennettyä varaosalaatikoiden sisältöä yhdellä laatikolla eli yhden jätesäkin verran. .

Lue lisää s/y Elainen matkasta täältä: http://syelaine.wordpress.com/