Irtiottomme arjesta on ollut onnistunut kokemus ja silmämme ovat avautuneet monessa suhteessa tällä Pohjois-Atlantin kierroksella. Olemme nähneet lukuisia uusia paikkoja ja vieraita satamia ja päässeet tutustumaan eri kulttuureihin ja elämänmuotoihin niin Euroopassa kuin myös Afrikassa ja Karibialla. Suurin osa uusista kohteista sijaitsi saarilla.
Olemme tavanneet suuren joukon suurenmoisia ihmisiä, joista monet ovat purjehtijoita, mutta olemme viehättyneet myös kanssakäymisestä paikallisten asukkaiden kanssa eri puolilla. Matkamme eräs keskeinen anti onkin eri maiden purjehtijoiden ja muiden tapaamiemme ihmisten kanssa solmitut lämpimät ystävyyssuhteet. Tämä verkosto on ollut voimavara ja piristänyt elämäämme niin maissa kuin merelläkin. Useat kontaktit jäävätkin pysyviksi ja yhteydenpitoa jatketaankin eri suuntiin.