videotuotanto_svmp

Kiinnostaako videokuvaaminen merellä ja veneilyvideoiden tekeminen, mutta kaipaat siihen vähän vinkkejä? 

Suomen Valtameripurjehtijat ry järjestää yhteistyössä veneilyseura HSK:n kanssa videokurssin tiistaina 7.5. klo 18:00 – 21:00. Paikkana toimii HSK:n klubitalon Iso-Pässi -sali (Vattuniementie puistotie 1, Lauttasaari)

Videokurssin vetää Kari ”Ruffe” Nurmi, joka tuottaa suosittuja veneilyvideoita.

Ruffe kertoo kurssilla mm. miten tehtiin Atlantin yli Itämerellä –videosarja sekä antaa käytännön vinkkejä kameroihin, video- ja drone-kuvaamiseen merellä, videoformaatteihin, videomateriaalin hallintaan, editointiin, tarinankerrontaan ja videoiden julkaisemiseen.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen osoitteeseen: ilmoittautumiset@hoski.fi (otsikkoon sana: videokurssi)

Kurssi on avoin myös HSK:n jäsenille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kari ”Ruffe” Nurmi on tuottaja, Vuoden matkapurjehtija 2018 sekä Suomen Valtameripurjehtijat ry:n puheenjohtaja. Ruffe on toiminut elokuva-alalla ja hänellä on TV-dokumenttikoulutus.

FB_kamerakari

Atlantin yli Itämerellä -videosarjaa on katsottu YouTubessa yhteensä 150.000 kertaa. Sarjaan pääset tutustumaan täällä: https://www.youtube.com/watch?v=jYvOChgvSlA&list=PLwBflcQru2scIjPUKi2OW2gDJrWy99iyj

Tervetuloa!