Suwena_Sark - Kanaalisaaret - UKS/Y Suwena – Eve ja Andrus.

Matkakertomuksemme purjehduksistamme Suwena veneellä voit lukea blogistamme.

Voit myös seurata matkojamme purjehdusvideoiden parissa Youtube-kanavallamme.

Suwena_Länsi-Skotlanti - UKPurjehduksemme ovat vieneet meidät monille Euroopan merille. Aloitimme veneseikkailumme purjehtien Itämeren saaristossa ja Suomen järvillä. Purjehdittuamme viisi unohtumatonta kesää Itämerellä ja vierailtuamme kaikissa sen ympäröivissä maissa, Suwena seilasi Kielin kanavan läpi ja lopulta pulahti Pohjanmeren kylmään veteen aloittaen Suwenan maailman matkan keväällä 2012.

Ajatuksenamme on, että purjehdimme kesäisin aina uudelle vesialueelle, johon sitten tutustumme tarkemmin ja rauhassa. Meistä on mielenkiintoista seurata paikallista elämäntyyliä ja olla hetki osana sitä. Euroopassa yksistään on jo niin paljon nähtävää ja eroja ihan maakuntakohtaisesti joka maassa, että meillä tutkittavaa riittää.  Veneilykauden päätteeksi Suwena jää talvehtimaan aina uuteen satamaan ja odottamaan meitä ja paluutamme veneelle seuraavan veneilykauden uudet matkakohteet mielessämme.

Suwena_Île de Bréhat - Bretagne - RanskaKun toiset pyörähtävät pallon ympäri parissa vuodessa, niin meitä meinaa naurattaa, sillä meillä on kestänyt matka Suomesta Välimeren nurkalle lähes 10 vuotta. Olemme nauttineet joka hetkestä täysillä ja tehneet sen juuri siten kuin olemme halunneetkin.

Tähän mennessä olemme seilanneet 19 maassa Itämeren, Pohjanmeren ja Pohjois-Atlantin rannoilla. Kaikkien 12 veneilykauden aikana vettä on kölin alta virrannut yhteensä yli 11000 merimailin verran. Purjehdusreittimme karttoineen löydät blogimme matka-sivulta.

Nyt Suwena on Portugalissa ja olemme valmiina vastaamaan kysymykseen: oikealle vaiko vasemmalle?

Veneblogimme oli pari vuotta uinumassa, ja nyt Suwena blogimme on saanut uuden ulkoasun. Tuntuu hyvältä, että pääsemme vihdoinkin päivittämään matkakertomukset ajan tasalle – pysyhän messissä.

Suotuisia tuulia toivottaen
Eve ja Andrus

Suwena_Sada - Galicia - Espanja