Jo perinteeksi muodostunut valtameriseminaari lainaa jouluisia sävyjä ja virittää jäsenet joulutunnelmaan meriveden suolaisilla tarinoilla ravintola Blue Peterissä marraskuun loppupuolella. Laita siis päivämäärä ylös!

Aika: 19.11.2022 kello 10:00 – 00.00
Paikka: Ravintola Blue Peter, Lauttasaari
Osoite: Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki
Ilmoittautuminen: Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät myöhemmin sähköpostitse lähetettävästä kutsukirjeestä

Seminaaripäivän aikana kuulemme lähiaikoina maailman valtameriltä palanneiden jäsentemme esityksiä unohtamatta asiantuntevaa keskustelua ja kommentointia, joka tässä yhdistyksessä osataan!

Yhdistys tarjoaa tilaisuuteen osallistujille kahvit ja lounaan valtameriseminaarin aikana. Illallinen juomineen (noin klo18-) on omakustanne.

Laita siis päivämäärä ylös ja pidä sähköpostiasia silmällä. Kutsukirje tarkennetulla ohjelmalla ja ilmoittautumisohjeilla kilahtaa jäsentemme sähköpostiin lähiaikoina!

Etkö vielä ole Suomen Valtameripuhjehtijat ry:n jäsen? Jos jouluinen valtameriseminaari kiinnostaa, jätä jäsenhakemus täällä ja tule mukaan! Toivotamme kaikki valtamerien konkarit, valtameripuhjehduksesta kiinnostuneet ja valtameristä unelmoivat tervetulleiksi jäseneksi ja tilaisuuksiimme.

Lisätietoja: Kari “Ruffe” Nurmi, ruffe@ruffe.fi, puh. 040-505 4412